Moordspel tijdens een vrijgezellenfeest

Activiteiten en ideeen voor een vrijgezellenfeest


Er zijn 'typische activiteiten'die op vrijgezellenfeesten vaak gedaan worden.
Voor mannen zijn die ideeen bijvoorbeeld: karten, golfclinic, paintballen, zeilen, lasergames, survival, schieten op een schietbaan, bowlen, naar het casino, stappen, uit eten, naar een terrasje, rijden op de bierfiets, karaoke, een kookcursus, boerengolf, naar een bananenbar, of een striptease.

Voor vrouwen zijn de activiteiten wat anders, bijvoorbeeld: schilderen, beeldhouwen, kettingen maken, een CD opnemen, verkleden, handtekeningen ophalen op een t-shirt, lessen in buikdansen, paaldansen of salsa, een fotosessie, paardrijden, sport, tapa's maken en uit eten, workshop visagie, toneelles, sauna, beautyfarm, of bonbons maken.

Het vrijgezellenfeest wordt gedaan met vrienden van de bruidegom en vriendinnen van de bruid. Een volledige dag (of soms meer dagen) organiseren kan soms wel wat kosten met zich meebrengen. Een klacht die soms ontstaat is dat een aantal mensen de organisatie op zich nemen en leuke activiteiten plannen, zonder voldoende rekening te houden met de kosten van de activiteiten. Natuurlijk trouwt iemand maar 1 keer en mag het best wat kosten, maar dat moet wel voor iedereen leuk blijven. Je kunt niet kijken in de portemonnee van alle deelnemers.

Copyright Rinada Entertainment   |   Alle rechten voorbehouden