Moordspel tijdens een vrijgezellenfeest

Nieuwsberichten over vrijgezellenfeestenPrins William kiest broer Harry als getuige

14 februari 2011

De Britse Prins William heeft zoals verwacht zijn broer, Prins Harry, gekozen als getuige op zijn nakende huwelijk met Kate Middleton. Zij koos haar zus Philippa 'Pipa' als getuige. Dat kondigde het Britse Koningshuis vanmorgen aan via haar Facebookpagina.

Zoals de traditie het wil, is de getuige ook verantwoordelijk voor het organiseren van het vrijgezellenfeest. Wat dat betreft kan Prins William dus op beide oren slapen.

Dat is in tegenstelling tot de werknemers van de gezondheidsinstellingen in Engeland. Niet iedereen krijgt vrij op de dag dat Prins William en Kate elkaar eeuwige trouw beloven. Dit ondanks de aankondiging van premier David Cameron dat die dag een nationale feestdag is. De vakbonden klagen aan dat de werknemers zelfs niet extra betaald worden 'op een dag waarop er nationaal feestgevierd wordt'. (Bron: De Standaard Online).Britten bereiden zich voor op huwelijk prins William

7 februari 2011

Kate Middleton en prins William stappen over een kleine twaalf weken in het huwelijksbootje. Op 29 april zullen miljoenen mensen aan de buis gekluisterd zitten om te zien hoe een gewoon burgermeisje een prinses wordt. En we zijn er getuige van hoe een gebroken jongen, die in dezelfde Westminster Abbey in 1997 de uitvaart van zijn moeder moest bijwonen, uitgroeide tot een zelfverzekerde prins.

Koningsgezinde Britten hebben slapeloze nachten: voor het eerst sinds dertig jaar valt er weer eens echt iets te vieren. Een groot volksfeest barst los als de 29-jarige Kate en William (28) elkaar in Westminster Abbey het jawoord geven en de aartsbisschop van Canterbury Rowan Williams de twee in de echt verbindt. Bijna anderhalf jaar lang hebben Kate en William gepraat over hun verloving. Tot de prins eindelijk op zijn knieën ging tijdens een vakantie in Kenia vorig jaar november.

De voorbereidingen voor de grote dag zijn in volle gang. Prins Harry, die een hechte band met zijn broer heeft, zou drukdoende zijn met de voorbereidingen van een groots vrijgezellenfeest, dat een dezer weken zal plaatsvinden. Volgens bronnen wordt daarvoor afgereisd naar New York of Zuid-Afrika. Alle details van het huwelijk zijn trouwens onderwerp van speculatie. Van de gerechten tijdens het diner (volgens een voormalige koninklijke keukenchef staan traditionele Britse gerechten op het menu) tot de huwelijksreis (Kenia en Zuid-Afrika gooien volgens kenners hoge ogen), alles wordt besproken (Bron: De Telegraaf).Derde deel The Hangover onwaarschijnlijk

28 januari 2011

The Hangover-acteur Ed Helms denkt niet dat er nog een derde deel van de komedie gemaakt wordt.

Volgens Helms, die in de twee delen van The Hangover het personage Dr. Stu Price speelt, zou een derde deel de reputatie van de eerste twee delen kunnen schaden. "Ik betwijfel dat er nog een derde deel komt. Volgens mij zou regisseur Todd Phillips dat niet laten gebeuren", vertelt Helms aan de Amerikaanse krant Los Angeles Times. "Ik mag hopen dat The Hangover bekendstaat als een film met een zekere kwaliteit."

In het eerste deel van The Hangover vertrekken vier vrienden naar Las Vegas voor een beestachtig vrijgezellenfeest voor hun vriend Doug. Maar als ze na een wilde nacht in hun hotelkamers wakker worden, is de bruidegom verdwenen en weet niemand nog wat er de avond ervoor gebeurd is. In het tweede deel gaan de heren naar Bangkok, deze keer omdat Stu gaat trouwen (Bron: Nu.nl).Kate Middleton krijgt drie dagen durend vrijgezellenfeest

28 januari 2011

Kate Middleton zegt haar vrijgezellenbestaan niet zomaar vaarwel. Haar zus Pippa zou namelijk een drie dagen durend vrijgezellenfeest hebben georganiseerd voor de toekomstige prinses.

Tijdens het feest zal de eerste dag vooral bestaan uit verwennerijen. Zo komt het hele team van Kates favoriete beautysalon naar een geheime locatie om alle 15 gasten manicures en pedicures te geven. De tweede dag wordt een feestje: een gezellig etentje gevolgd door een zelfgeïmproviseerde disco en karaoke moeten er de sfeer helemaal inbrengen. Tijdens de laatste dag zal het er iets formeler aan toe gaan met een uitgebreide lunch met Kates moeder en enkele familieleden van de Britse koninklijke familie (Bron: Zita.be).Klappen op vrijgezellenfeest

15 januari 2011

Een 24-jarige inwoner van Burgum bedierf een vrijgezellenfeestje in Harlingen door de aanstaande bruidegom een blauw oog te slaan. De Burgumer werd vrijdag door de politierechter veroordeeld tot een werkstraf van 30 uur. Hij moet 300 euro smartengeld aan de mishandelde vrijgezel betalen.

Het vrijgezellenfeestje werd gehouden in muziekcafé Wachter in Harlingen, op 26 juli 2009. Het stralende middelpunt van het feestje liep rond in een boevenpak. Toen de man naar de wc liep, stootte hij per ongeluk de Burgumer aan. Die reageerde meteen door de vrijgezel een tik op het achterhoofd te geven. Toen de ander zich omdraaide, gaf de Burgumer hem een dreun in het gezicht. De Burgumer werd uit het café gezet. Hij stond nog steeds op de stoep toen de vrijgezel even later naar buiten kwam om een sigaretje te roken. De man kreeg voor de derde keer een klap. Bij de tweede tik was zijn bril al beschadigd.

Hij eiste 300 euro smartengeld omdat door toedoen van de verdachte, die vrijdag bij verstek werd veroordeeld, zijn trouwdag was verpest. De bruidegom gaf het ja-woord met een blauw en dichtgeslagen oog. Hij heeft anderhalve week last gehad van hoofdpijn. De Burgumer is geen onbekende van justitie. Zijn strafblad telt 8 pagina's (Bron: Wadnet.nl).Ruud de Wild gaat uit de kleren

12 januari 2011

Ruud de Wild gaat binnenkort een striptease geven in het populaire tv-programma Goede Tijden Slechte Tijden. In de aflevering waarin Charlie Fischer (gespeeld door Lieke van Lexmond)een vrijgezellenfeest geeft zal Ruud een wervelende show geven.

Binnenkort wordt er weer groots feest gevierd in GTST, want Rik (Ferry Somogyi) en Charlie (Lieke van Lexmond) gaan trouwen. En hoe kan het ook anders dan dat de flamboyante Charlie dit uitbundig viert.

Haar laatste dag als vrijgezel moet immers een dag worden om nooit te vergeten en daarom verrassen de vriendinnen van de aanstaande bruid haar met een wel heel bijzondere stripact, uitgevoerd door een Radio 538- DJ Ruud de Wild. De strippende DJ is te zien in de week van 31 januari. Wij zijn benieuwd (Bron: BRUNOPRESS/AHA).Copyright Rinada Entertainment   |   Alle rechten voorbehouden